top of page
I get ignored so much, 
     my name should be...

   
         

Cloud Nine Beauty Clinic hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Om deze tevredenheid te kunnen waarborgen horen daar natuurlijk ook voorwaarden bij. Maar niet gevreesd... Bij Cloud Nine heeft ''it's too good to be true'' geen betekenis. 

Dames & Heren:

Cloud Nine houdt het graag laagdrempelig voor zowel dames als heren om gebruik te maken van de dienstverlening. Hierbij hebben wij uitermate veel respect voor de privacy en houden wij hier ook altijd rekening mee. 

Termijnbetalingen:

Bij Cloud Nine is het mogelijk om in termijnen te betalen. Dit is echter wel alleen mogelijk bij het aanschaffen van 3 of meer behandelingen. Niet elke klant is hetzelfde en zo is elke situatie niet hetzelfde. Daarom kijken wij graag met u naar welk financieel plan het beste bij u en uw wensen past. 

Zelf-samengestelde pakketen:

Cloud Nine biedt mogelijkheden om zelf u gewenste pakketten samen te stellen indien er zones zijn die u extra of juist niet wilt behandelen. Wij stellen deze graag samen met u op en zullen hierin ook rekening houden met het kostenplaatje zodat u tevreden de deur uit gaat.

Om te spreken van een pakket is het belangrijk te weten dat er minimaal 3 zones dienen te worden behandeld. 

CLOUD CLAUSE:

Ook hanteren wij de zogeheten 'CLOUD CLAUSE' Dit houdt in dat u ten alle tijden de goedkoopste prijs betaalt die bij Cloud Nine wordt aangeboden. Bent u aangesloten bij de Cloud Family in tijden van een actieprijs? Dan zult u, in tegenstelling tot vele salons, voor elke behandeling deze actieprijs blijven betalen.

Is er een nieuwe actie voor een goedkopere prijs en bent u al aangesloten bij de Cloud Family? Dan zal ook de prijs per behandeling voor u goedkoper worden!

Alle huidtypen:

Bij Cloud Nine vinden wij het belangrijk dat iedereen terecht kan ons. Daarom kiezen wij onze apparatuur met volledige zorg uit om elke huidtype op de meest veilige manier te kunnen behandelen. 

CLOUD GARANTEE:

Omdat wij zeker zijn van onze resultaten bieden wij ook een zo geheten 'CLOUD GARANTEE'. Dit houdt in dat indien u na 8 behandelingen nog niet bent uitbehandeld, wij u GRATIS doorbehandelen tot u het gewenste resultaat hebt behaald. 

  • Hierbij is het wel van uitermate belang dat u zich houdt aan de gemaakte afspraken. Indien er bij uitzondering een afspraak dient te worden verschoven, dient de nieuwe afspraak nog wel binnen een tijdsbestek van 5 dagen gepland te worden. 

LET OP!

CLOUD NINE DRAAGT GEEN VERANTWOORDELIJKHEID INDIEN BIJ HET VERZETTEN VAN DE AFSPRAAK ER GEEN BESCHIKBAARHEID IS BINNEN 5 WERKDAGEN

  • Vervolgafspraak dient direct na de behandeling gemaakt te worden.

  • Indien er gebruik wordt gemaakt van termijnbetalingen, dienen de betalingen volledig voldaan te zijn of uiterlijk bij de 8ste behandeling volledig voldaan te worden. 

  • De gezondheidssituatie van klant dient niet veranderd te zijn. Hier bedoelen wij meer specifiek mee dat er bijv. geen hormoonbehandelingen gevolgd worden of dergelijke. 

  • Klant houdt zich aan de voorschriften om géén andere ontharingsmethode dan enkel scheren toe te passen. Andere methoden kunnen zichtbare en onzichtbare gevolgen hebben op de haren en follikels.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van bovengenoemde voorwaarden? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord. 

Terms & Conditions 
   
         
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page