top of page

BELEID & ADVIES

Zorgen voor de beste ervaring

Bij onze beauty salon streven we ernaar om elke klant die binnenkomt de best mogelijke service te bieden die we in huis hebben. Daarom hebben we een aantal punten opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van zijn/haar tijd bij Cloud Nine Beauty Clinic. We willen het geen regels noemen, maar slechts enkele algemene punten om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons zo soepel mogelijk verloopt.

Ontwerp zonder titel-10.png

MOET U ANNULEREN?

Wat je moet weten

We weten dat het leven soms wat in de weg kan zitten. Daarom proberen we zo flexibel mogelijk te zijn als het gaat om het afzeggen van afspraken. Als u meer dan 24 uur voor je afspraak annuleert, zullen we ons best doen om een beter tijdslot voor u te vinden. Annuleert u met minder dan 24 uur te gaan, dan zullen we administratiekosten in rekening brengen. Administratiekosten zijn €10,-

TRAAGHEID

Laat het ons weten

Te laat?

Kan gebeuren, maar..

Wees beleefd tegenover het personeel en andere klanten bij Cloud Nine Beauty Clinic en zorg ervoor dat u op tijd arriveert voor elke afspraak. Als u meer dan 15 minuten te laat bent, kan het zijn dat we uw afspraak naar een andere dag/tijdstip moeten verzetten. Graag verzoeken wij u wel om het z.s.m. met ons te communiceren indien u mogelijk te laat komt. 

Gezelligheid meenemen?

Iedereen is welkom bij Cloud Nine

Echter willen wij u vragen om het liefst alleen naar uw afspraak te komen. Mocht het niet anders kunnen, kunt u dit altijd met ons overleggen. 

Geen oppas kunnen regelen? Dit kan iedereen overkomen. Graag verzoeken wij u ook dan dit vooraf bij ons aan te geven. 

 • Persoonsgegevens van u komen met de inschrijvingen direct in ons systeem. Hierdoor kan het dus zijn dat u in de toekomst ook nieuwsbrieven van ons kan ontvangen, maar hiervoor kan afgemeld worden.

 • U kunt bij ons zowel contant betalen als pinnen.

 • Om de desbetreffende behandeling veilig uit te kunnen voeren dient de gezondheid goed te zijn; geen huid verdunnende medicatie gebruiken, niet andere intensieve behandelingen op het desbetreffende gebied, geen sprake van zwangerschap of borstvoeding.

 • Graag vragen wij u om 24 uur van te voren (bij trage haargroei) of dezelfde ochtend (bij sterke haargroei) zelf thuis de gebieden te scheren. Wij plannen de tijd van de afspraken in voor enkel de behandeling zelf. Kleine vergeten stukken kunnen wij voor u tijdens de behandeling scheren. Echter doen wij dit wel op de droge huid. Daarom is het niet de bedoeling dat er grote stukken nog geschoren dienen te worden tijdens de behandeling.   

  • Voor de rug maken wij een uitzondering. Geef dit graag van te voren aan indien u daar gebruik van wilt maken. 

 • Geen gebruik maken van andere ontharingsmethoden behalve scheren. Andere methoden kunnen de behandeling en/of de resultaten verhinderen. 

 • De eerste afspraak is vaak een intake. Hierbij wordt een gratis proefbehandeling op de oksels uitgevoerd. Toch is mogelijk om direct een afspraak te maken voor een volledige behandeling. Wij zullen dan vooraf alsnog een proefbehandeling doen om u te introduceren met het apparaat en de werkwijze. U krijgt de proefbehandeling ten alle tijden gratis, ook bij het inplannen van een volledige behandeling direct. Dit geldt echter niet in de actieperiodes. 

 • Wij raden u af om min. 1-2 weken voor én na de behandeling een bezoek te brengen aan de zonnebank of gebruik te maken van zelfbruiners. Dit om de mogelijkheid tot het krijgen van pigmentvlekken te voorkomen. 

 • Ook adviseren wij u om u huid niet aan direct zonlicht bloot te stellen voor 1-2 weken voor en na de behandeling. Indien u dit toch doet raden wij u aan gebruik te maken van SPF 50.   

 • De huid dient schoon en vetvrij te zijn vooraf aan de behandeling. Het is belangrijk om géén gebruik te maken van bodylotions, deodorant, make-up of andere vorm van (huid)verzorging. 

  • Wel bieden wij bij Cloud Nine u de mogelijkheid om u even op te kunnen frissen indien u geen tijd heeft gehad dit tussendoor thuis te doen. Houdt wel rekening met de beperkte mogelijkheden en graag dus zo min mogelijk gebruik maken van degelijke producten. ​

 • Draag het liefst comfortabele kleding en katoenen ondergoed. Het is erg belangrijk dat de huid herstelt na de behandeling. Strakke kleding of ondergoed van andere stof dan katoen kan mogelijk zorgen onnodige irritaties. 

 • Uw haartjes kunnen mogelijk een aantal dagen na de behandeling snel terugroepen. Sommige ervaren het als of de haartjes nog sneller en dikker dan normaal terug groeien. Dit is normaal, vooral bij de eerste 1 á 2 behandelingen. Scrub uw huid na 2 weken en ervaar hoe er zoveel lege plekken ontstaan in het behandelde gebied. U mag in die 2 weken natuurlijk wel scheren. 

Heeft u nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! 

 • Whatsapp
 • Instagram
 • Snapchat
 • Facebook
 • TikTok
bottom of page