top of page

Even voorstellen...

'Ik ben Leyla, eigenaresse van Cloud Nine Beauty Clinic!'

Een van Iraanse komaf trotse geboren en getogen Rotterdammer!

Los van de uitermate goede dienstverlening en scherpe prijzen, staat sfeer voor mij op #1. Het is belangrijk dat de klant de salon verlaat in alle tevredenheid. Ik wil dat behandeling bij Cloud Nine niet enkel fysiek zichtbare resultaten opleveren, maar je ook even ontnemen van alle hectiek. Zo dragen wij graag bij aan meer positiviteit en energie in jou leven! Twee vliegen in één klap!  

Iets therapeutisch, you get me? 

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • TikTok

About CLOUD NINE

Genesteld in hartje Waddinxveen is Cloud Nine Beauty Clinic er trots op dat we een fantastisch team hebben dat fantastische behandelingen en onverslaanbare klantenservice biedt tegen tarieven waar we 100% achter staan. We zijn sinds 2023 een steunpilaar voor diegenen die eersteklas diensten tegen betaalbare prijzen waarderen.
 

Dat iedereen wel bekend is met het gedoe rondom ongewenste haargroei en scheren, durven wij met volle overtuiging te bevestigen. Je kiest een outfit en bedenkt je opeens dat je je benen niet zo kunt vertonen. Je baardlijn zit niet net zo strak als altijd als je bij de kapper vandaan komt. Je besluit last minute plannen te maken en kunt er niet omheen om je te scheren maar hebt geen scheermesjes in huis. 

Het is een constante zorg om lichaamshaar te verwijderen en daarnaast is het soms ook nog eens een kunst op zich om dit zonder bloedvergiet, irritaties of beschadiging van de huid voor elkaar te krijgen.

Zowel mannen als vrouwen kennen dit probleem en wie zou er “nee” zeggen tegen een permanente oplossing die te realiseren is met een aantal behandelingen? 

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat het apparaat waar Cloud Nine gebruik van maakt gemiddeld na 6 - 8 behandelingen het gewenste resultaat levert. 

Hier komt ook nog eens bij kijken dat het proces vrijwel pijnloos zal verlopen door middel van de techniek die toegepast wordt met dit apparaat. De kans op brandwonden, irritaties en ingegroeide haartjes is vrijwel nihil. Het apparaat is overigens geschikt voor elke huidtype. 

Tot een aantal jaar geleden was laserontharing voornamelijk een luxe wat niet voor iedereen toegankelijk was. De vraag naar betaalbare laserontharing wordt steeds groter en men hecht steeds meer waarde aan dit gedeelte van persoonlijke verzorging.

Cloud Nine wil niet alleen de gewenste resultaten leveren maar ook ervoor zorgen dat, zoals de naam het al zegt, u een aangename ervaring rijker bent. 

bottom of page