top of page

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u met uw overige vragen bij ons terecht via de contactmogelijkheden

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • TikTok

Wat moet ik doen voor de laserontharing?

Voor de eerste behandeling mag je minimaal 3-6 weken het te behandelen gebied niet epileren of harsen. Verder dien je je 24 uur van te voren te scheren. Dit is omdat je huid anders veel te voortduren krijgt met scheren en direct erachteraan laserontharen.

Het is belangrijk om op de dag dat je komt laseren geen bodylotion, deodorant of make-up op te hebben op de zones die worden behandeld. Na de behandeling niet heet douchen of naar de sauna, zodat de thuis kan herstellen van de laserbehandeling

Wat moet ik doen op de dag van de behandeling?

Doet de laserbehandeling pijn?

Door de extreme koeling van -25 graden Celsius is de laserbehandeling pijnloos of nagenoeg pijnloos. We gaan elke behandeling de sterkte opbouwen voor het beste resultaat, maar het niet de bedoeling dat je pijn hebt. Dan staat de laser te krachtig er is een een kans op huidbeschadiging. Geef dit dus altijd goed aan!

Helaas is het niet mogelijk om een laserbehandeling te ondergaan bij onderstaande contra-indicaties:

- Zwangerschap 

- Borstvoeding 

- Epilepsie 

- Pacemaker

- Koorts

- Een infectie. 

Wanneer mag ik niet laseren?

Is laserontharing gevaarlijk?

Je wordt behandeld door een gecertificeerde huid- en laserspecials en de diode powerlaser heeft een medische CE-keurmerk. De laserbehandeling is dus volkomen veilig. Het kan voorkomen dat de huid na de laserbehandeling rood of wat zwelling laat zien. Ook kan de huid wat gevoelig aanvoelen. Deze reacties zijn van korte duur en herstellen zich volledig..

Hoeveel behandelingen je nodig hebt verschilt per persoon. Dit heeft te maken met je huid- en haarkleur. Gemiddeld heb je 6-8 behandelingen nodig om 90% haarreductie te krijgen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wat gebeurt er als ik stop tijdens de kuur?

Als je tijdens de kuur stopt met laserbehandelingen zal de volgende haarcycli gaan groeien. Deze groep zal lijken op je volledige beharing. Het is belangrijk om deze haarcycli daarom gelijk weer te vernietigen en in het goede behandelritme te komen.

Als de zon schijnt is het belangrijk om minimaal 1-2 weken na de laserbehandeling de gelaserde zone goed te beschermen tegen de zon met een SPF 50. Laserontharing kan je huid gevoeliger maken voor de zon. Het risico op verbranden is dus groter. Met de nieuwste tript wave diode powerlaser waar Cloud Nine gebruik van maakt en de juiste bescherming kan je gewoon door blijven behandelen in de zomer, ook als je op vakantie gaat naar de zon. Verder wordt het gebruik van bruiningsproducten 

Waar moet ik nog meer op letten?

bottom of page